Kas yra distribucijos paslaugos?

Logistika yra svarbus verslo puoselėjimo elementas. Ji užtikrina, kad prekė nuo gamintojo iki pirkėjo keliaus ne tik saugiai, tačiau ir greitai. Optimizavimui užtikrinti yra reikalinga distribucija, kurio tikslas yra pasirūpinti, kad prekės būtų tinkamai išvežiojamos ten, kur reikia.

Natūralu, kad distribucijos paslaugos reikalingos ne tik dideliam, tačiau ir mažam verslui, tad reikia atsakingai ieškoti komandos, partnerių, kurie padės Jūsų verslui dirbti našiau. Kartu – visada pasiekiama daugiau, tačiau tam reikalingas nuolatinis bendradarbiavimas.

Distribucija – nėra perkraustymo paslaugos

Kai kuriems atrodo, kad distribucija yra tas pats, kas ir perkraustymo darbai. Tikrai ne. Nors abiejų tikslas yra pasirūpinti, kad tam tikras krovinys konkrečiu metu saugiai pasiektų tikslą, tačiau distribucija turi kur kas daugiau ryšio su logistika. Ji reikalauja ne tik konkrečiu metu būti tam tikroje vietoje, tačiau ir atsakingai planuoti savo maršrutą, kad prekės tiksliai pasiektų vietą kada reikia. Juk kai išvežiojimas nėra atliekamas tinkamai – verslo ratas tarsi užstringa, o tai lemia nuostolius.

Tinkamai sudaryta distribucijos sutartis

Jeigu norite būti ramus, kad prekių išvežiojimo paslauga bus atlikta tinkamai – svarbu, kad būtų tinkamai sudaryta paslaugų teikimo sutartis. Joje turi būti pateikti visi svarbiausi niuansai, kurie padės suprasti kas ir kaip. Renkantis įmones dėl to reikia tartis su tais, kurie teikia paslaugas legaliai. Ir viską tiksliai nurodyti sutartyje, kad kilus ginčui – būtų aišku kas ir už ką yra atsakingas.

Pervežimo įmonės pasirinkimas

Kadangi šiuo metu distribucijos paslaugas siūlo labai daug įmonių – reikia atsakingai rinktis tą, kuri Jums labiausiai tinka. Nors daugeliui rūpi kainos, tačiau mes siūlome kur kas daugiau dėmesio skirti ir kitoms smulkmenoms. Nuo garantijų iki terminų, kurie ne ką mažiau svarbūs verslininkui. Tik tokiu atveju pavyks išvengti strigimų, kadangi pervežimą teikianti įmonė jaus atsakomybę, nes lauks nuobaudos už netiksliai atliktus darbus.

O gal pačiam?

Verslas visada gali prekes išvedžioti pats, tačiau tai yra ne tik brangiau, tačiau ir reikalauja daugiau laiko, kurį galima būtų skirti veiklos puoselėjimui.

Kad ir koks yra Jūsų verslas – visada galima rasti pagalbą. Taip, visada galite, kaip verslininkas, bandyti visus darbus atlikti pats. Tačiau praktika yra tokia, kad reikia surasti gerus partnerius, kurių kiekvienas geriausiai išmano jiems skirtus darbus ir tuo pačiu gali užtikrinti, kad procesas nuo prekės pagaminimo iki kliento pasiekimo bus našus.

Back To Top